Руската армия е започнала да качва самоходни зенитни комплекси Панцир-С1

...
Руската армия е започнала да качва самоходни зенитни комплекси Панцир-С1
Коментари Харесай

Качват зенитни комплекси Панцир-С1 върху покривите на високи сгради в Москва

Руската войска е почнала да качва самоходни зенитни комплекси Панцир-С1 върху покривите на високи здания в Москва, оповестиха консуматори в обществените мрежи, като потвърждават думите си с фрагменти на кранове, вдигащи стигащите до 30 тона машини на върха на зданията, предад OFFnews.bg.

На фотографиите могат да бъдат различени минимум две места, където към този момент има сложени комплекси за отбрана на столицата от въздушни и ракетни офанзиви – едно от местата е покривът на министерството на защитата на Руската федерация.

Това, което се вижда по покривите е зенитно-ракетната система Панцир-С1, съгласно класификацията на нато SA-22 Greyhound (хрътка). Комплексът е предопределен за близко прикритие на цивилен и военни обекти, включително и на системите за Противовъздушна отбрана с огромен радиус на деяние от всички модерни средства за офанзива по въздух. Приет е на въоръжение в съветската войска през 2012 година.

Според военни блогъри и публицисти военното командване е решило да укрепи въздушния щит на съветската столица, откакто съветското разузнаване е получило задоволително доказателства за способността на ВСУ да поразява цели в столицата на Руската федерация и за това, че Киев може фактически да реализира офанзиви в съветския гръб.

Това е следващ случай, в който армията разполага средства за противовъздушна отбрана не в пръстен към столицата, а в самия град. По-рано бяха показани фрагменти на разрастване на Противовъздушна отбрана комплекс С-400 сред жилищни блокове в Москва.

Куриозното, че според от комплектацията си ЗРК Панцир-С1 тежи до 30 тона и съветските военни някак си са съумели да вдигнат сходни машини в частност на покривите на министерството на защитата и на бизнес център на улица „ Тетерински “ 8.

❗️ An anti-aircraft missile system " Pantsir-S1 " was installed on the roof of an administrative building in.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР