Руската армия брутални отмъстителни действия срещу украинците, навлезли в Курск.

...
Руската армия брутални отмъстителни действия срещу украинците, навлезли в Курск.
Коментари Харесай

BILD: Путин започна операция отмъщение срещу украинските сили в Курск

Руската войска брутални отмъстителни дейности против украинците, навлезли в Курск. Осем дни след началото на украинската атака в западния съветски район се появяват ужасяващи фрагменти и видеоклипове от пропагандисти на съветската войска.

Те демонстрират това, което Владимир Путин разказа като „ заслужен отговор “ на „ терористичното “ изненадващо украинско нахлуване: унищожени транспортни средства на украинската войска, тежко осакатени и мъртви бойци.

Руснаците насочват камерите на мобилните си телефони плашещо покрай лицата на починали украинци и към раните им, някои от които още кървят, късат синьо-жълтите флагове, значки и военни знаци от телата на починалите и гордо ги показват като титли за тяхната добре свършена „ работа “.

Заловените украинци също страдат от гнева и омразата на руснаците. На главите им се поставят черни чували, а в няколко случая са обиждани и измъчвани.

В същото време украински деятели и западни репортери оповестяват за невиждана градушка от бомби по градове и села в прилежащата украинска област Суми – плацдармът на Курската атака.

Бруталната акция за възмездие обаче не е помогнала доста на съветската войска до момента.

Украинската войска съумя да разшири в допълнение сферата си на въздействие в региона на Курск в Западна Русия. Наблюдатели оповестяват, че Украйна е превзела още най-малко четири до пет села в Курск от сряда насам.

Според съветското министерство на защитата единствено едно село е завладяно през последните 24 часа. Той беше ситуиран на източния завършек на украинската оперативна зона в Курск и беше едва охраняван.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР