Руската администрация може да представя съобщенията за атака с дрон

...
Руската администрация може да представя съобщенията за атака с дрон
Коментари Харесай

"Нашият Путин е супер": московчани не вярват в дроновата атака срещу Кремъл

Руската администрация може да показва известията за офанзива с дрон против Кремъл като опит за ликвидиране на президента Владимир Путин, само че жителите на столицата наподобява са фаталистично настроени в четвъртък.

" Не можем да създадем нищо по въпроса, нали? Ние живеем в страхотна страна, най-добре предпазената страна ", споделя Анастасия, жена на към 30 години, която, сходно на други минувачи, интервюирани в центъра на Москва, отхвърли да назове семейството си.

в четвъртък, че са организирали без да дава доказателства.

Киев и Вашингтон отхвърлиха да носят отговорност, а анализаторите по сигурността осмяха версията за опит за ликвидиране.

Някои споделиха, че в случай че Киев беше виновен, задачата му щеше да бъде да покаже, че даже далечната съветска столица, подготвяща се за празненствата на Деня на успеха на 9 май, не може да скрие следствията от съветската инвазия в Украйна, а не да търси убийството на съветския президент.

 Кадър от видео, показващ хипотетично взривяване на дрон над Кремъл. Властите оповестиха, че хипотетичната детонация е развалила два листа от покрива, които ще бъдат неотложно сменени
© Reuters

Кадър от видео, показващ хипотетично взривяване на дрон над Кремъл. Властите оповестиха, че хипотетичната детонация е развалила два листа от покрива, които ще бъдат неотложно сменени

Войната наподобява е надалеч от съзнанието на московчани по улиците, не по-малко оживени от нормално в студен пролетен ден.

" Може да дохвъри отвред и не е единствено тук - може да е земетресение или камък от строителна площадка ", сподели Анастасия.

" Разхождахме се около Кремъл - красиво е, прелестно е, слънцето грее. Какъв е смисълът да треперим? ", прибавя младата жена.

" Нашият Путин е супер "

57-годишният Владимир е на сходно мнение. Според него е по-вероятно да бъдеш погубен от падащ астероид, в сравнение с от дрон. " Така че не се опасявам ни минимум ", споделя той.

Младият Никита, счита, че случаят е пропуск на противовъздушните системи и системите за ранно предизвестие, само че това не го тревожи изключително.

" Майските празници са. Докато някой го види, до момента в който го заяви, до момента в който мине, до момента в който се вземе решение, към този момент беше прекомерно късно ", споделя той.

Зифа, на 60 години, счита цялата шумотевица за небивалица.

" Не имам вяра, че са стигнали до Кремъл ", сподели тя. " Нашият Путин е супер. Никога нищо не го заплашва ", уверена е тя.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР