Руска влогърка, подвизаваща се с никнейма di_rubens, преживя неприятен момент,

...
Руска влогърка, подвизаваща се с никнейма di_rubens, преживя неприятен момент,
Коментари Харесай

Мъже налетяха на влогърка, докато излъчва на живо, никой не пожела да ѝ помогне

Руска влогърка, подвизаваща се с прякора di_rubens, претърпя противен миг, до момента в който излъчваше онлайн през обществената платформа Twitch разходката си този понеделник из улиците на Мадрид.

Младата рускиня обикаля Европа, където разказва пред своите почитатели усещането си от градовете на Стария континент. По време на излъчването си от испанската столица група тъмнокожи мъже, без да са предизвикани по какъвто и да е метод, стартират да се държат надменно и нападателно с влогърката. Според някои консуматори мъжете най-вероятно са се разгневили, когато дамата ги посочила в кадър, защото тогава те стават от земята и потеглят да се разправят с нея.

На видеото се вижда по какъв начин един от тях протяга ръка и удря камерата на влогърката. За да избегне по-голяма ескалация на напрежението, дамата бърза да се отдалечи от тях, само че те потеглят след нея. На записите се чува по какъв начин един от мъжете я наскърбява и заплашва, че ще извика полицията, задето го снимала без позволение.

Прави усещане, че нито един от хората наоколо не се притичва да отбрани влогърката. За благополучие всичко в последна сметка завършва наред и рускинята продължава по пътя си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР