Руска туристка твърди, че е била пребита на плажа заради

...
Руска туристка твърди, че е била пребита на плажа заради
Коментари Харесай

Скандален материал в руско издание: Български спасител пребил жена на наш плаж, можела да плува добре!

 Руска туристка твърди, че е била пребита на плажа поради плуване зад шамандурата. Жената няма желание да елементарни и желае да изправи виновника пред съда. Руското онлайн издание " Московский комсомолец " разгласява материал, от който излиза наяве, че случаят е станал на плажа Кабакум в курорта Златни пясъци в България на 14 август. Varna24.bg го разгласява с незначителни промени:

50-годишната московчанка Олга (името е променено) идва на брега на Черно море сама в края на юли. Жената отседнала в тризвезден хотел на 800 метра от морето. Няколко дни по-късно синът й идва в същия хотел дружно с приятелката си.

" Плувам доста добре, обичам да плавам надалеч от брега ", сподели Олга. " Отначало спасителят от първия пост, покрай който постоянно влизах в морето, ми направи забележка, че не би трябвало да плавам зад шамандурите. Но тогава той видя какъв брой решително се държа над водата и се успокои ".

14 август бил последният ден от нейната почивка. В 12,00 часа Олга предала ключовете от стаята си и отишла на плажа на нормалното си място, с цел да се " сбогува с морето “. Плувайки за наслаждение, тя се обърнала към брега и видяла мъж на плажа, който викал и размахвал нещо. Тъй като на плажа и във водата съвсем нямало хора, Олга схванала, че непознатият се обръща към нея. Според нея мъжът е носил червени къси панталони, безусловно същите като всички спасители на брега. В тази връзка тя предположила, че той е избавител. Какво тъкмо й изкрещял, Олга не схванала, тъй като не разбирала български език.

В този миг, когато дамата се пробвала да се измъкне от водата, " спасителят “ се опитал да я сграбчи за косата. Олга обаче съумяла да се освободи, след което той я блъснал с длан по лицето.

" Опитах да се съпротивлявам, само че той ми нанесе още няколко мощни удара в лицето с пестник или с длан, не съм сигурна. " Тогава паднах и изгубих схващане ".

Олга се събудила, легнала на пясъка. Кой тъкмо я е извадил от водата, тя не си спомня. Наоколо имало доста хора. Сред тях тя видяла спасителя от първия пост, който й оказал помощ да стане и по-късно я закарал в медицинския център. Медицинският служащ измил кръвта от лицето и главата на Олга, дал й хапчета. Спасителят оказал помощ на изплашената жена да стигне до хотела. На въпроса кой е този мъж, който я е бил, той отговори, че не помни името му.

В хотела Олга разказала на сина си всичко и те отишли ​​в полицията, където тя написала тъжба. След което отлетяла за Москва.

На 15 август тя се обърнала към една от московските клиники, защото се почувствала доста болна. По време на прегледа лекарите диагностицирали фрактура на носа и пострадване на главата. В момента Олга възнамерява да подаде тъжба и в московската полиция, защото желае да накаже виновника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР