Руска армия превъзхожда украинската по численост и по количество и

...
Руска армия превъзхожда украинската по численост и по количество и
Коментари Харесай

La Vanguardia: Украйна се отказа от надеждите да превземе Крим

Руска войска превъзхожда украинската по бройка и по количество и качество на оръжията, като се изключи че е подобрила тактиката си
Властите в Киев неведнъж са правили изказвания за „ връщането на Крим “, само че в този момент Украйна към този момент не мечтае да превземе полуострова,

„ Поради събитията задачата на киевското държавно управление през днешния ден е да се опълчи на съветската войска непременно “, се споделя в обявата.

Да устоиш значи да победиш, през днешния ден е мотото на Украйна. С фантазиите за наново завземане на източната част на страната и Кримския полуостров, окупирани от Русия, арестувани заради силата на събитията, задачата на държавното управление в Киев през днешния ден е да устои непременно на напредването на съветската войска на фронта. Нещо, което не му е елементарно.

Очакваното украинско контранастъпление преди година се провали и от този момент съветските сили единствено набират позиции. Малка и доста висока цена в човешките загуби, само че те са спечелили позиции. И в този момент не престават да натискат мощно към град Харков.

Украинците, които нямат оръжия и бойци, имат големи компликации да спрат врага. За разлика от първата година на война, днешната съветска войска превъзхожда украинската по бройка и по количество и качество на оръжията, като се изключи че е подобрила тактиката си.

Единствената допустима защита на Украйна безусловно включва западна помощ, която до момента пристигаше на капчици и също със строги ограничавания: като се изключи шепа страни, болшинството бяха наложили като изискване избрани оръжия - главно със междинен обхват ракети - не са употребявани за офанзива на съветска земя. Така че до момента единствените украински нахлувания в Русия бяха със лични дронове.

Съюзниците на Киев се опасяваха, че сходна мярка може да провокира военна ескалация с Русия, която съветският президент Владимир Путин не спря да размахва, заплашвайки със " съществени последици ", в случай че западните оръжия бъдат употребявани за офанзива против Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР