Русият министър на енергетиката Александър Новак определи като абсурден по

...
Русият министър на енергетиката Александър Новак определи като абсурден по
Коментари Харесай

Руският енергиен министър определи като „абсурден“ законопроект на американски сенатор за „Северен поток 2“


Русият министър на енергетиката Александър Новак дефинира като неуместен във връзка с пазарните правила на законопроекта на сенатор Джон Барасо за наказания във връзка с „ Северен поток 2 “.

„ Не съм виждал този законопроект, би трябвало да го проучим от правна позиция, само че това, което медиите пишат, съгласно мен е много неуместен план на закон, който отстрани всички пазарни правила “, сподели Новак, представен от съветските организации.

Сенаторът от щата Уайоминг Джон Барасо през юли е внесъл в Конгреса на Съединени американски щати законопроект за наказания във връзка с „ Северен поток 2 “. Както се изяснява в цитираното изказване на сенатора, законопроектът „ за съдействие в региона на енергийната сигурност със съдружниците сътрудници в Европа покачва енергийната сигурност на членовете на НАТО, предоставяйки на тези страни постоянни и надеждни американски енергийни запаси “. Той вкарва също по този начин наказания във връзка с газопровода „ Северен поток 2 “, „ наред с други съветски енергийни експортни тръбопроводи “.

Съединени американски щати неведнъж декларират, че са срещу газопровода от Русия за Европа „ Северен поток 2 “, както и, че фирмите, работещи по този план, както и по други съветски експортни газопроводи са под опасност от наказания. След договарянията с президента на Русия Владимир Путин американският държавен глава Доналд Тръмп на 16 юли съобщи, че Съединени американски щати ще се конкурират със „ Северен поток 2 “ посредством доставка на LNG.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР