Русия заедно с Турция и Китай е „природно бедствие“, което

...
Русия заедно с Турция и Китай е „природно бедствие“, което
Коментари Харесай

Русия, Турция и Китай са природно бедствие за Запада

Русия дружно с Турция и Китай е „ естествено злополучие “, което заплашва Запада, воден от Съединени американски щати. Това написа турският вестник "Сабах ", представен от БГНЕС.

Според създателя натискът, упражняван от политическия курс на Турция, прилича цунами. Политиката на Китай пък била сравнима с изменението на климата, а тази на Русия – с вихър.

Авторът отбелязва, че новите стратегически връзки сред Москва, Анкара и Пекин още веднъж трансформирали Русия в привлекателен център. Страната продължава да уголемява зоната си на въздействие в Северна Африка. В същото време тя построява връзки със страни, които се смятат за най-близките съдружници на Съединени американски щати, като Израел, Саудитска Арабия, Египет, Германия и Франция.

Изданието акцентира, че Турция служи като "стоманено ядро " в мюсюлманските региони на Северна Африка, Близкия изток, Балканите, Кавказ, Централна и Южна Азия. Според създателя сега страната се възприема като един от „ оказващите най-голямо въздействие полюси на нововъзникващата световна система “.

„ Истинският кошмар” за Съединени американски щати е Китай, който предизвиква действителни „ климатични промени” в световната геополитика. Съединени американски щати би трябвало да завоюват Русия и Турция, с цел да се опълчват на икономическата война с Поднебесната империя. Но съгласно създателя тази опция е единствено хипотетична и надалеч от шанса да бъде осъществена на процедура.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР