Русия забрани на Джил и Ашли Байдън да влизат на

...
Русия забрани на Джил и Ашли Байдън да влизат на
Коментари Харесай

Дъщерята и съпругата на Байдън в черния списък на Русия

Русия забрани на Джил и Ашли Байдън да влизат на територията на страната. Руското държавно управление разшири черния лист по отношение на Съединени американски щати и наложи наказания на 25 жители, в това число на членове на брачната половинка и дъщерята на президента Джо Байдън. Сред лицата със възбрана да влизат в Русуия е и професорът от Станфорд Франсис Фукуяма, оповестиха международните медии.
Джил Байдън
" В отговор на непрекъснато разширяващите се наказания на Съединени американски щати против съветски политици и публични фигури Русия включи 25 американски жители в черен лист от средите на сенаторите, виновни за създаването на русофобска политика, членовете на така наречен група Макфал-Ермак, която създава рекомендации за антируски ограничавания, в това число членовете на фамилията на президента Джо Байдън ", се споделя в изказване на съветското външно министерство. Пълният лист на жителите на Съединени американски щати, на които е наложена непрекъсната възбрана за влизане в Русия, е качен на уеб страницата на министерството.

По-рано през май Русия забрани на повече от 900 американски жители да влизат в страната за непрекъснато. В " стоп-листата ", оповестена от съветското външно министерство, бяха включени 963 души, измежду които президентът на Съединени американски щати Байдън, синът му Хънтър Байдън и държавният секретар Антъни Блинкен.

" Подчертаваме, че подхванатите от Вашингтон враждебни дейности, които се връщат като бумеранг против самите Съединени щати, ще продължат да получават отговарящ отпор ", се показва в изказване на съветското външно министерство. От там обявиха, че администрацията на Съединени американски щати се пробва да наложи на останалата част от света неоколониален „ международен ред, учреден на правила ".

От началото на войната на Русия в Украйна Съединените щати и техните съдружници постановиха голям брой наказания на Москва. Вашингтон продължава да дава филантропична, финансова, както и военна помощ на Украйна, а наскоро американската администрация разгласи отпущането на спомагателни 450 млн. $ помощ за сигурността на Украйна, в това число повече артилерийски муниции, патрулни катери и ракетни установки. Междувременно Съединени американски щати възнамеряват да закупят и осъвременена ракетна система земя-въздух за Украйна, с цел да се опълчи на съветската експанзия. /БГНЕС

Москва / Русия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР