Русия всеки ден подклажда факта, че не сме можели да

...
Русия всеки ден подклажда факта, че не сме можели да
Коментари Харесай

Макрон: Русия взима на прицел организацията на Олимпийските игри,...

Русия „ всеки ден подклажда обстоятелството, че не сме можели да създадем това или това, по тази причина съществувал риск “, уточни сериозно президентът. „ Това е и повода, заради която би трябвало да издържим. Душевната мощ, вярата в личните сили, отношението към истината са силата на демокрациите и великите народи “, означи през днешния ден Макрон по време на откриването на олимпийски център за водни спортове в Сен Дени, край Париж.

 

Изказването му съставлява най-категоричното му самопризнание до момента за задгранични закани за сигурността или гладкото протичане на Олимпийските игри, написа Ройтерс.

 

Игрите ще се проведат на фона на усложнената световна обстановка, като съветската инвазия в Украйна и спорът на Израел с Хамас в Газа в допълнение утежняват напъните за гарантиране на сигурността на Олимпиадата.

 

През последните месеци френският водач зае по-твърда позиция против Русия, наблягайки, че Москва би трябвало да бъде победена, и не изключи, че европейски войски може един ден да отидат в Украйна, макар че даде да се разбере, че Франция няма желание да подбужда военни дейности против Руската федерация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР