Русия винаги е имала своята пета колона у нас. Имам

...
Русия винаги е имала своята пета колона у нас. Имам
Коментари Харесай

Николай Радулов: Русия винаги е имала своята пета колона у нас

" Русия постоянно е имала своята пета колона у нас. Имам съществени опасения, че работата по съветското въздействие, тя работи по обичайни способи, през последните години е значима агентурата за въздействие. По създание НАТО задава въпроси, доколкото обстоен е отговорът не знам. Опитите ни в двата Народното събрание срещнаха отвращение на шефа на ДАНС за нещо съответно. Вероятно сътрудниците ни в НАТО получават същия колеблив отговор ", съобщи в ефир проф. Николай Радулов.

" Има някой на върха на пирамидата за мигранти, от това си изкарват парите. Бях преди 4 месеца на границата и тя е софтуерно способна да види всеки, който ще премине границата. За да се мине границата би трябвало да има механически проблем или да бъдат пуснати със стълба. Могат да минат на някое място, на което има дупки в оградата. Мисля че в Гранична полиция има настойници на прекосяването на мигрантите ", добави той.

" Това е единствено забележимата част на айсберга, дори в Съединени американски щати хванатите мигранти не са гаранция, че са хванати всички. Обикновено значи че са хванати единствено 1/3 от всички минали. Има методики на Вътрешна сигурност, различен е въпросът до каква степен качествено работи тя. Явно средствата не са задоволителни. Има също корупция в Министерство на вътрешните работи и застъпничество на наркотрафика от вътрешната страна ", уточни Радулов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР