Русия вероятно ще се превърне в още по-голяма заплаха за

...
Русия вероятно ще се превърне в още по-голяма заплаха за
Коментари Харесай

Шефът на британската армия: Русия ще е по-опасна за Европа, както и да свърши войната

Русия евентуално ще се трансформира в още по-голяма опасност за европейската сигурност след войната в Украйна, в сравнение с преди нея. Това съобщи началникът на Генералния щаб на английската войска Патрик Сандърс, представен от " Ройтерс ".

Въпреки че стандартните благоприятни условия на Русия ще бъдат доста понижени най-малко за известно време, наскоро декларираното желание на (руския президент Владимир) Путин да възвърне земите на историческа Русия прави всяка отмора единствено краткотрайна и опасността ще стане още по-голяма, предизвести той.

" Не знаем по какъв начин ще завърши войната в Украйна. Но в множеството сюжети Русия ще бъде даже по-голяма опасност за европейската сигурност след Украйна, в сравнение с беше преди ", акцентира Сандърс.

Вчера представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че може да приключат " преди края на днешния ден ", в случай че Киев подреди на националистите да оставят оръжията си.
 Британската войска се активизира, с цел да предотврати война в Европа
Британската войска се активизира, с цел да предотврати война в Европа

Генерал Сандърс: Това е нашият миг от 1937 година, не сме във война, само че би трябвало да действаме бързо, с цел да не бъдем въвлечени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР