Русия вероятно е загубила около една трета от сухопътните сили,

...
Русия вероятно е загубила около една трета от сухопътните сили,
Коментари Харесай

Великобритания твърди, че Русия е загубила една трета от силите си в Украйна

Русия евентуално е изгубила към една трета от сухопътните сили , които е разположила в Украйна, и нейното нахлуване в Донбас " доста изостава от графика ", заяви Англия, като се базира на данни на военното си разузнаване.

" Въпреки че в началото съумя да означи дребен прогрес, Русия не реализира обилни териториални придобивки през последния месец , като в това време поддържа непрекъснато високи равнища на безсилие ", съобщи английското министерство на защитата в Туитър.

" Към момента Русия евентуално е изгубила една трета от сухопътните си сили, които ангажира през февруари ", се споделя в изказването.

Малко евентуално е Кремъл да форсира фрапантно своите настъпателни дейности през идващите 30 дни, предвижда още английското министерство.

Украинската опозиция принуди съветската войска да се откаже от нахлуване към столицата Киев. След това украинските сили реализираха триумфи в Североизточна Украйна и изтласкаха съветските сили от региона на Харков, който е вторият по величина град в Украйна.

Макар украинската контраатака да е в ход покрай град Изюм, който е под съветски надзор, украинската войска заяви, че съветските сили напредват в други елементи на Донбас , в който се води главната част от бойните дейности през миналия месец.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР