„Русия вероятно е претърпяла опустошителни загуби сред своите средни и

...
„Русия вероятно е претърпяла опустошителни загуби сред своите средни и
Коментари Харесай

UK разузнаване: Руската армия загуби много млади офицери във войната срещу Украйна

„ Русия евентуално е претърпяла опустошителни загуби измежду своите междинни и младши офицери в спора, командирите на бригади и батальони евентуално ще разпрострат фронта по рисков метод, защото носят безкомпромисно равнище на отговорност за работата на своите елементи. Oфицерите трябваше да управляват тактическите дейности на ниското равнище, защото в армията липсват фрагменти от високо подготвени и упълномощени подофицери (сержанти), които извършват тази роля в западните сили “, се споделя в изказването.

Британското разузнаване счита, че загубата на забележителна част от по-младото потомство професионални офицери може да изостри актуалните проблеми с модернизирането на метода към командването и контрола в съветската войска. Батальонните бойни екипи (BTG), които се възвръщат в Украйна от няколко останали елементи, евентуално ще бъдат по-малко ефикасни заради дефицит на младши водачи.

„ Предвид многочислените достоверни отчети за локални протести измежду съветските войски в Украйна, неналичието на опитни и уважавани командири на взводове и роти евентуално ще докара до по-нататъшен спад в морала и неприятна дисциплинираност “, добави английското министерство на защитата.

Според Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна общите загуби на рашистите заради нахлуването в Украйна към този момент възлизат на почти 30 350 души.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР