Русия вече усеща и тепърва ще усеща още натиска от

...
Русия вече усеща и тепърва ще усеща още натиска от
Коментари Харесай

Хампарцумян: Русия тепърва ще усеща тежестта на санкциите

Русия към този момент усеща и занапред ще усеща още натиска от глобите. Тя към този момент желае да си заплаща падежа в рубли. Вносът на артикули ще бъде усложнен. Много търговски взаимоотношения ще бъдат преразгледани. Това изясни Левон Хампарцумян в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия.

Според икономиста Владимир Сиркаров няма съществено обмисляне на военни дейности в съветските бюджети: “Толкова дълги военни дейности не са били в проектите на Путин. Икономическите резултати ще се съсредоточат най-много в Европа. Ние би трябвало деликатно да обмисляме тактиките за европейските стопански системи. Европа и преди пандемията страдаше от проблеми с конкурентноспособността”.

Хампарцумян сподели, че би трябвало да се направи стопански проект за възобновяване на Европа: “Енергийната сигурност евентуално ще бъде построена върху гръбнака на въглища”, допълват от " Епицентър ".

Сиркаров изрази мнение, че европейската взаимност би трябвало да бъде подкрепена с финансови доклади: “България би трябвало да бъде предпочитана предвид на систематизиране на средствата, само че не би трябвало да си вършим сметки, че обстановката няма да докара до натежаване на бюджета”. Според него ще бъде елементарно украинските бежанци да се интегрират в пазара на труда. Той позволи по-ранна актуализация на бюджета: “Към момента не се постанова изтегляне на дълг”.
Той беше безапелационен, че “зелената сделка” би трябвало да бъде преосмислена: “Ядрената енергетика ще се трансформира в ключ към решение на енергийните проблеми на Европа”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР