Русия вдигна паметник на известния певец Йосиф Кобзон преживе. Алеята

...
Русия вдигна паметник на известния певец Йосиф Кобзон преживе. Алеята
Коментари Харесай

Алея на славата в Русия - Йосиф Кобзон, овчар и герой на труда

Русия подвигна монумент на известния артист Йосиф Кобзон преживе. Алеята на славата се намира в забайкалското село Агинское. 

На нея са сложени бюстовете на пастир, воин на Русия, животновъд, воин на труда и на депутата от Държавната дума националния актьор на Съюз на съветските социалистически републики Йосиф Кобзон, оповестяват локалните управляващи, представени от БГНЕС. Йосиф Кобзон към този момент 20 години е народен представител от района.

За направата и слагането на бюстовете районното държавно управление е отделило 3,3 милиона рубли. Това е първият монумент на Кобзон в Русия.

През 2003 година той получава привилегията да се превъплъти в още един паметник в украинския Донецк, по-късно част от размирния източен регион на страната под контрола на сепаратистите.

Кобзон е роден точно в тази част на Украйна. Роденият през 1937 година Кобзон е прочут като „ гласът на Съюз на съветските социалистически републики ” и „ руския Франк Синатра ”. През февруари предходната година името на артиста и политик попадна в актуализирания лист със наказания на Европейски Съюз против съветски и украински политици. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР