Русия увеличава своите ракетни и дронове атаки срещу гражданска инфраструктура

...
Русия увеличава своите ракетни и дронове атаки срещу гражданска инфраструктура
Коментари Харесай

Белият дом отчита засилени руски атаки с ракети и дронове в Украйна

Русия усилва своите ракетни и дронове офанзиви против гражданска инфраструктура в Украйна и Белият дом чака Москва може да се прицели по енергийните уреди с наближаването на зимата , сподели представителят на националната сигурност Джон Кърби, представен от " Ройтерс ".

Кърби сподели, че американският президент Джо Байдън, който ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски в Белия дом във вторник, ще продължи да упорства Конгресът да утвърди повече помощ за Украйна.

Той сподели, че Вашингтон също чака да разгласи спомагателна военна помощ за Украйна преди края на месеца.

" Не ни остават прекалено много седмици през тази година, с цел да можем да предоставим помощ за сигурността, тъй че изцяло чакам, че ще ни видите да обявим спомагателна помощ за сигурност преди края на месеца. " сподели той пред кореспонденти на борда на Air Force One.

Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс сподели, че Байдън и висши чиновници на Белия дом поддържат стеснен и чести контакт със законодателите по отношение на спешността на одобряването на към 50 милиарда $ нова помощ за сигурността на Украйна.
 Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване
Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване

Спирането на финансирането и потока от оръжия към Украйна ще усили вероятността от съветски победи

" Нашата лична национална сигурност е заложена на карта в Украйн а . Путин уточни, че в случай че успее там, той има проекти за други източноевропейски страни, които са членки на НАТО и които ние сме длъжни да пазиме ", сподели Бейтс пред кореспонденти.

" Би било безпределно по-скъпо по всевъзможен метод да не предприемем дейности по това в допълнение " финансиране, сподели той.

Байдън ще обясни на Зеленски, че стои твърдо на нуждата да се подсигурява приемането на настояването за в допълнение финансиране макар въпросите, повдигнати от доста републикански законодатели по отношение на продължаващата помощ за Украйна.

В неделя почитан чиновник на администрацията сподели, че Белият дом работи с републиканските водачи в Камарата, с цел да намерят общ език, само че договарянията не са се развили до точка, в която директната интервенция на Байдън да може да затвори договорката.
 FT: Оптимизмът на Зеленски основава раздор сред администрацията и военните
FT: Оптимизмът на Зеленски основава раздор сред администрацията и военните

Липсата на натурализъм в посланията на украинския президент подкопава доверието в него, написа Financial Times
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР