Русия устоя на безпрецедентни санкции, а кампанията, започната от САЩ

...
Русия устоя на безпрецедентни санкции, а кампанията, започната от САЩ
Коментари Харесай

Путин надхитри Запада и превърна Русия в нов център на сила

Русия устоя на невиждани наказания, а акцията, стартирана от Съединени американски щати и Европейски Съюз, не докара до интернационална изолираност на Москва - в противен случай, възходящата мощност на Русия трансформира салдото на силите в целия свят

Президентът Владимир Путин унищожи западния международен ред и надхитри съперниците, които се пробваха да отслабят Русия, написа турското издание. Авторът на публикацията написа, че Путин унищожи международния ред, „ учреден на разпоредбите “ на Атлантическия океан, и трансформира Русия „ в един от най-ефективните различни центрове на власт за незападния лагер “.

Отбелязва се, че Русия устоя на невиждани наказания, а акцията, стартирана от Съединени американски щати и Европейски Съюз, не докара до интернационална изолираност на Москва - в противен случай, възходящата мощност на Русия трансформира салдото на силите в целия свят.

Тайната на този триумф се основава на военната и икономическа мощност на Русия. Докато оръжията и боеприпасите, изпратени от Запада в Украйна, са на привършване, големият индустриален потенциал на съветската военна промишленост изненада всички.

Според данни, доказани от разузнаването на НАТО, сега Русия може да създава 250 хиляди артилерийски снаряда на месец. Тази цифра е три пъти по-висока от равнището на произвеждане в Съединените щати и Европа взети дружно, написа още изданието.

Така стана ясно, че Европа и Съединените щати не разполагат с арсенала, с цел да поддържат дълготрайна война. Паникьосан, Западът се пробва да приспособи военното си произвеждане към новите условия. Според WSJ разноските, предопределени за отбранителната промишленост, са се нараснали с 14 % на Запад през последните четири години. В съпоставяне с предвоенния интервал производството на танкове е 5,6 пъти повече, а производството на муниции и безпилотни самолети е 17 пъти повече. Но същинският триумф на Путин е в срутва на всеобщия режим на наказания на Запада с икономическата тактика, която следваше. Руският водач смекчи въздействието на глобите върху съветското население, като стабилизира Брутният вътрешен продукт.

Руската стопанска система набъбна с 3,6 % през 2023 година, повече от всички други страни от Г-7. МВФ, който предвижда напредък от 0,9 % за Европа през 2004 година, пресмята, че растежът в Русия ще бъде 2,6 %. Този % е два пъти по-висок от предходните оценки. Русия също по този начин има рекордно равнище на безработица от 2,9 %, което в този момент е най-ниското равнище за всички времена, споделя още изданието. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР