Русия успя бързо да ремонтира някои от ключовите си петролни

...
Русия успя бързо да ремонтира някои от ключовите си петролни
Коментари Харесай

Русия възстановява работата на рафинериите си след украинските удари

Русия съумя бързо да ремонтира някои от основните си петролни рафинерии, ударени от украински дронове , намалявайки потенциала, понижен от офанзивите, до към 10% от съвсем 14% в края на март, демонстрират калкулации на Ройтерс.

против съветската енергийна инфраструктура от началото на годината, като удари някои огромни петролни рафинерии във втория по величина експортьор на нефт, което докара до повишение на цената му

Русия твърди, че офанзивите с дронове съставляват тероризъм. Украйна твърди, че нейните офанзиви с дронове против Русия са оправдани, тъй като се бори за оцеляване, защото Русия е нанесла " солидни ответни " удари по украинската енергийна инфраструктура.

Няма известия за сполучливи офанзиви против огромни съветски рафинерии, откогато
 Си Ен Ен: Украински дронове с изкуствен интелект засягат Русия повече от глобите
Си Ен Ен: Украински дронове с изкуствен интелект засягат Русия повече от глобите

Украйна се цели в петролните рафинерии

Русия ремонтира своите рафинерии бързо, макар компликациите при приемането на западно ноу-хау.

Това включва, който върна в употреба CDU-4 и главния CDU-6 за първична рафинация на нефт, както и, която ремонтира CDU-4 и CDU-5 на " Сизран ".

Според изчисленията на Ройтерс, общият съветски примитивен потенциал за пречистване на нефт, обиден от дронове, е понижен до 90 500 метрични тона дневно (660 000 барела на ден) от към 123 800 тона дневно (907 000 барела на ден) преди този момент.

Въпреки това, общият кумулативен примитивен потенциал за пречистване на нефт в Русия, изключен заради разнообразни спирания и поддръжка, се чака да доближи 4,4 милиона тона през април, по отношение на 4,1 милиона тона през март.

Пауза на ударите от Украйна пристигна следи, най-големият консуматор на сила в света, където високите цени на горивата са преди всичко в дневния ред в навечерието на президентските избори на 5 ноември.

Отговаряйки на републиканския американски сенатор Том Котън за какво администрацията на Джо Байдън обезсърчава украинците от офанзивите против " опциите за водене на война " на Русия, министърът на защитата Лойд Остин сподели пред комисията по въоръжените сили на Сената предходната седмица, че офанзивите могат да навредят на международните енергийни пазари.

" Разбира се, тези офанзиви биха могли да имат спомагателен резултат във връзка с световната енергийна обстановка и... само че почтено казано, мисля, че Украйна е би постигнала по-добри резултати, като преследва тактически и оперативни цели, които могат директно да повлияят на актуалната борба ", сподели той.
 Украйна схваща Съединени американски щати, само че не се отхвърля от ударите по съветски рафинерии
Украйна схваща Съединени американски щати, само че не се отхвърля от ударите по съветски рафинерии

Според Киев рафинериите са законни цели
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР