Русия твърдо и последователно ще защитава истината за Великата отечествена

...
Русия твърдо и последователно ще защитава истината за Великата отечествена
Коментари Харесай

Путин: Русия ще защитава истината за Великата отечествена война

Русия твърдо и поредно ще пази истината за Великата отечествена война и ще се опълчва на всевъзможни опити за преразглеждане на нейния принос за успеха. Това се споделя в приветствието на съветския президент Владимир Путин към участниците във форума: „ Без отминалост “, което беше прочетено от ръководителя на Администрацията на съветския президент за публични планове Сергей Новиков, оповестяват съветски медии.

„ Днес виждаме какви трагични, разрушителни последствия за милиони хора има директното подправяне на историята, оправдаването на нацистките нарушители и техните съучастници, и по тази причина би трябвало твърдо, поредно да пазиме истината за Великата отечествена война и да се противопоставяме на всевъзможни опити с цел да преосмислим приноса на страната ни във Великата Победа ”, сподели още Путин.

Путин означи още, че този огромен и известен конгрес събра хора от разнообразни възрасти и специалности: представители на държавни органи, публични и доброволчески организации, експертни и научни среди, както и такива, които се посвещават на значима, значима идея - опазването на историческа памет, патриотично образование на младежта.

„ До огромна степен с помощта на вас, вашата сила, угриженост и безрезервност, се прави доста щателна работа за разсекретяване на архивни документи и правосъдни решения за признание на обстоятелствата за нечовешките зверства на нацистите против цивилни и военнопленници. Други основни начинания са се извършва “, добави Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР