Русия твърди, че разследване е доказало връзката на терористите, извършили

...
Русия твърди, че разследване е доказало връзката на терористите, извършили
Коментари Харесай

Русия твърди: Доказана е връзката на терористите с Украйна

Русия твърди, че следствие е потвърдило връзката на терористите, направили атентата край Москва, с Украйна, заяви съветската осведомителна организация ТАСС, базирайки се на Следствения комитет на Руската федерация.

" В резултат на работата със арестуваните терористи, проучване на конфискуваните от тях механически устройства и разбори на данните за финансовите транзакции, са получени доказателства за връзката им с Украйна ", се споделя в известието.

От Следствения комитет означават също по този начин, че първичните резултати от следствието изцяло удостоверяват, че атентатът е бил плануван, както и, че е имало задълбочена подготовка и финансова поддръжка от страна на уредниците на атентата.

Разследването е удостоверило, че причинителите на нападението са получили огромни суми пари и криптовалута от Украйна, които са били употребявани при подготовката на атентата.

Атентатът беше осъществен на 22 март в концертната зала " Крокус сити хол " край Москва. Загинаха 143 души, измежду които и деца на възраст сред 9 и 16 година Украйна отхвърли обвиняванията, че е забъркана в атентата. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР