Русия следи наблюдава събитията в Грузия с голяма загриженост. Това

...
Русия следи наблюдава събитията в Грузия с голяма загриженост. Това
Коментари Харесай

Песков: Русия гледа с безпокойство към случващото се в Грузия

Русия следи следи събитията в Грузия с огромна угриженост . Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.

Той направи коментар, откакто грузинският парламент, митинги,, сходен на закона за " непознатите сътрудници ", който Русия употребява, с цел да репресира съперниците си през последното десетилетие.

По думите му Москва няма нищо общо със обстановката в Грузия . Песков посочи обстоятелството, че грузинският президент Саломе Зурабишвили беше на аудиенция в Съединените щати тази седмица.

Тя не се обръща към грузинците от Грузия. Тя се обръща към тях от Америка. И тук нечия забележима ръка се пробва още веднъж да вкара антируски детайл , разясни Песков. Да, това е изпълнено с провокации, ние го следим доста деликатно и с огромно безпокойствие, добави той.

Русия от дълго време упреква Съединени американски щати, че подклаждат революции в прилежащи страни, които считат за своя сфера на въздействие.

Припомняме, че Грузия бе обхваната от митинги, подбудени от противоречив законопроект за непознатите сътрудници. Стигна се даже до.
 Президентът на Грузия отстъпи за противоречив закон
Президентът на Грузия отстъпи за противоречив закон

Нови мерки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР