Русия ще проведе президентски избори и в окупираните украински региони.

...
Русия ще проведе президентски избори и в окупираните украински региони.
Коментари Харесай

Русия ще проведе президентски избори и в окупираните украински региони

Русия ще организира президентски избори и в окупираните украински райони. Членовете на съветската централна изборна комисия са взели това решение след съвещания с Федералната работа за сигурност (ФСБ), Министерството на защитата и ръководителите на така наречен " Луганска и Донецка национални републики “, Херсонска и Запорожка области, съобщи " Фокус ".

" Трябва неотложно да осведомяваме президента на Русия и Съвета на федерацията за взетото решение. Моля ви да подготвите планове на писма и да ги изпратите до президента и Съвета ", съобщи заместник-председателят на съветската ЦИК Николай Булаев.

Според него комисията е подготвена за опити за разстройване на гласуването. " Уверен съм, че задачата, която си поставихме при вземането на такова решение, ще има позитивно развиване, не се колебая, че дружно ще се оправим с нея “, добави Булаев.

Изборите за президент на Русия са планувани за 17 март 2024 година В края на май Владимир Путин подписа федерален закон, който отстранява възбраната за осъществяване на избори и референдуми в районите на Русия, където е в действие военно състояние.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР