Русия ще постигне всичките си цели и ще устои на

...
Русия ще постигне всичките си цели и ще устои на
Коментари Харесай

Песков: Западът се дразни от самото съществуване на Русия

Русия ще реализира всичките си цели и ще устои на борбата със Запада, а в света, който ще се появи по-късно, нейният глас ще бъде чут, сигурен е прессекретарят на президента на Руската Федерация Дмитрий Песков. Говорейки във вторник на просветителния маратон " Нови Хоризонти ", проведен от общество " Знание ", представителят на Кремъл сподели, че самото битие на Русия е дразнител за груповия Запад, не изключва деблокирането на услугите Meta (Facebook и Instagram), цитира думите му ТАСС .

По-късно, в коридорите на форума, Песков сподели пред кореспонденти, че съветският президент Владимир Путин няма да пътува в Турция през идващите седмици, само че нищо не може да се изключи и форматът за присъединяване на Москва в срещата на върха на Г-20 ще бъде решен като наближи самото събитие (през ноември).

ТАСС събра основните изказвания на прессекретаря на президента, които представяме без редакторска интервенция.

За борба със Запада

" Понякога наподобява, че самото битие на Русия е забележителен дразнител за груповия Запад и те са подготвени на всичко, с цел да ни попречат да се развиваме както желаеме и да живеем както желаеме.

Сега Западът отприщи хибридна война против Москва: " Това не са единствено американските и английски съветници, които споделят на украинските въоръжени националисти с оръжие какво да вършат, които им дават разследваща информация и т. н. Не, това е дипломатическа война, политическа война, това са опити да ни изолират в света, това е икономическа война. " " Да, ние към момента меко ги назоваваме вражески страни, само че бих споделил, че те към този момент са враждебни страни, тъй като това, което вършат, е война.

В същото време Русия несъмнено ще " се оправи " с борбата със страните от Запада: " Имаме всичко за това ". " В последна сметка съм уверен, че всяка война приключва с мир. И този свят ще бъде свят, в който гласът ни ще бъде чут, където ще ни бъде комфортно, където ще бъдем в сигурност и където ще стоим решително на краката си. "

За " интервенцията " в Украйна

" Виждате триумфите на нашите военни, виждате героизма, който показват нашите бойци. Следователно няма подозрение, че всички сложени цели ще бъдат реализирани. "

Относно деблокирането на услугите на Meta в Русия

" Честно казано, не бих го изключил. "

За събитията в Буча

В Буча, покрай Киев, беше инсценирана " майсторска кръвожадна режисура " и " ясно е, че самите украински експерти надали биха могли да работят толкоз професионално ": " Там работят войска от PR компании, телевизионни експерти, осведомителни съветници, експерти по осведомителна война ".

Лъжите за събитията в Буча бяха подхванати от медиите, а по-късно " публикувани от устата на разнообразни държавници ": " Затова, несъмнено, е належащо независимо, без значение следствие, което ще изведе до цялата тази обстановка и цялата тази покруса на ярко ".

За поддръжката за Путин

Руският президент Владимир Путин знае накъде води страната и се радва на извънредно мощна поддръжка: " Той е подсилен от цялата страна. Сигурен съм, че е подкрепян от всички генерации в страната ни. "

Относно украинците

" Украинците са доста надарени, миролюбиви хора, те са наш сходен народ. Но те бяха заблуждавани доста дълго време. По малкия екран, на манифестации, в изявленията на техните водачи. "

Относно " мегафонната дипломация "

" Много сложни проблеми се вземат решение в тишина, те не могат да бъдат решени посредством мегафонна дипломация. Съобщенията след диалозите на водачите не постоянно " отразяват всички елементи ": " По предписание сухото известие обрисува единствено рамков кръг от тематики, които са били наранени, и от време на време предава главните послания, които тази или онази страна би желала да излъчи резултат в известието.

За пътешестване на Путин в Турция

" Доколкото знам, през идващите дни (и седмици) посещаване на Путин в Анкара (турският вестник Star писа за това във вторник) не се приготвя ". " От друга страна, всичко се развива бързо, не мога да изключа нищо, само че това, което знам е, че в този момент няма такава подготовка. "

За присъединяване на Русия в срещата на върха на Г-20

" С наближаването на това събитие ще вземем най-хубавото решение все още за формата на нашето присъединяване. " В същото време Путин получи покана за среща на водачите, а Русия като цяло продължава да работи в границите на Г-20.

Относно сегашния миг

" Всъщност в този момент живеем в изискванията на " съвършена стихия " и момента на истината, тази стихия и миг, който би трябвало да подсигурява и пази нашите ползи, би трябвало да подсигурява, че живеете по-добре, по-комфортно, по-стабилно и по-сигурно. "

Източник: ТАСС

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР