Русия ще направи всичко възможно, за да попречи на враждебните

...
Русия ще направи всичко възможно, за да попречи на враждебните
Коментари Харесай

Медведев за ядрената опция: Не блъфираме и няма да искаме разрешение от никого

Русия ще направи всичко допустимо, с цел да попречи на враждебните си съседи, като Украйна, да се снабдят с нуклеарни оръжия. С подобен пост в Telegram се включва през днешния ден Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, съобщи във вторник.

" Ще създадем всичко допустимо, с цел да предотвратим появяването на нуклеарни оръжия в нашите враждебни съседи. Например, нацистка Украйна, която през днешния ден се ръководи директно от страните от НАТО ", написа той.

В същото време Медведев е уверен, че " няма смисъл да се разчита на разсъдъка и политическата воля на киевския режим ", все пак има " към момента нежна вяра в здравия разсъдък и възприятието за самозапазване у вражеските страни... Те схващат, че в случай че опасността за Русия надвиши откритата граница на заплаха, ще би трябвало да реагираме. Без да желаеме позволение от никого, без доста съвещания. И това сигурно не е блъф ", заключи Медведев.

Според него Руската федерация има право да употребява нуклеарни оръжия. " Русия има право да употребява нуклеарни оръжия, в случай че е належащо. В авансово избрани случаи. В строго сходство с основите на държавната политика за нуклеарно въздържане ", написа политикът.
 Медведев заплаши с нуклеарна Трета международна война и цитира Библията Обновена
Медведев заплаши с нуклеарна Трета международна война и цитира Библията

Заради гаранциите за сигурност на Украйна и оръжията на Запада

Руският президент Владимир Путинза финален път насочи завоалирана нуклеарна опасност та, обявяваща частична готовност предходната седмица. След това от американска страна увериха, че връзката продължава поредно през последните месеци, само че и. 

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков разяснява иронично през вчерашния ден, че Съединените щати би трябвало да " охладят пристрастеностите " , откакто " Казваме на нашите американски сътрудници още веднъж и още веднъж, да употребявам най-неутралната дума , че би трябвало, както се споделя, да охладят пристрастеностите ", сподели Сергей Рябков.
 Русия и Съединени американски щати си общували за нуклеарните оръжия единствено по неотложност
Русия и Съединени американски щати си общували за нуклеарните оръжия единствено по неотложност

Кремъл изясни, че контактът с Вашингтон е " доста непостоянен "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР