Русия ще използва видеодронове като част от мерките за борба

...
Русия ще използва видеодронове като част от мерките за борба
Коментари Харесай

Русия ще използва дронове, за да се бори с хулиганите по време на световното

Русия ще употребява видеодронове като част от ограниченията за битка с футболното безчинство по време на международното състезание през лятото. Домакините ще разчитат по този метод по-лесно да бъдат разпознавани нападателните последователи, съобщи заместник-директорът на Националната армия Сергей Меликов.

" Обръщаме особено внимание за подготвянето на ограничения, които могат да предотвратят, разкрият и борят против нарушаването на закона от сана на нападателните почитатели ", сподели Меликов пред организация " Интерфакс ".

Той добави, че на всеки един от стадионите за международното ще бъдат ситуирани специфични отряди за битка с тероризма. Ще бъдат въведени и системи за видеонаблюдение, с цел да се подсигурява, че насилието няма да помрачи шампионата, сподели още Меликов.

Министерството на изключителните обстановки разгласи, че избавителните екипи и лекарите учат британски език, с цел да могат да поддържат връзка по-добре с почитателите, които ще посетят мондиала.

Хулиганството е едно от главните опасения преди шампионата, който ще се организира от 14 юни до 15 юли.

По искане на съветските управляващи всички почитатели, които желаят да посетят мачове от международното, би трябвало да аплайват за почитател карта. Целта й е да подсигурява, че тези последователи, които са свързани с хулиганството и насилието по стадионите, няма да получат достъп.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР