Русия се занимава активно с , за да очерни демокрацията

...
Русия се занимава активно с , за да очерни демокрацията
Коментари Харесай

Борел: Русия се опитва да очерни демокрацията в ЕС

Русия се занимава интензивно с, с цел да очерни демокрацията в Европейски Съюз и да отслаби интернационалното съдействие. Това съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външна политика и сигурност в свое изявление пред специфичната комисия на Европейския парламент по външна интервенция в демократичните процеси на Европейски Съюз. Той даде обещание да се засилят ограниченията по попречване и въздържане на злонамерената активност против Евросъюза, заяви „ Дойче веле ”.
Кампаниите по разпространение на погрешна и вкарваща в илюзия информация са изключително пагубни в интервала на пандемията, защото могат да застрашат действително живота на хората, счита ръководителят на европейската дипломация.
 Посланиците на страните от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители Посланиците на страните от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители
Посланиците на страните членки от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители, научи кореспондентът на БНР в Брюксел от...
„ Станахме очевидци по какъв начин прокремълските канали разпространяваха изказвания, че носенето на маски е неефикасно или „ подгряваха ” гласовете против локдауна ”, сподели Борел. В последно време цел на сходни дейности са имунизациите против и по този начин наречената ваксинна дипломация.
Според него, Русия се старае да дискредитира западните ваксини и техните производители, възхвалявайки своята лична. Като образец уточни необятно отразяваната от страна на прокремълските медии информация, че след имунизирането с препарата на хората са получили странични резултати, а някои даже били умряли.
По отношение на визитата си в Москва при започване на февруари Борел съобщи, че на съветските управляващи не им е харесало, когато се е опитал да стартира градивен разговор.
„ Те не желаеха аз да приказвам за неща, които те не ценят – правата на индивида и делото против Навални. Станахме очевидци на умишлена и координирана и манипулирана дезинформационна акция против европейската работа по външна политика ”, сподели още Борел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР