Русия се вкара в задънена улица, но все още може

...
Русия се вкара в задънена улица, но все още може
Коментари Харесай

Шефът на ГРУ: Готвят отстраняване на Путин

" Русия се вкара в задънена улица, само че към момента може да излезе от войната и да не се разпадне. За задачата ще е належащо по-специално да се отстрани съветският деспот Владимир Путин ", каза в изявление за Наталия Мосейчук началникът на Главното разследващо ръководство на МО на Украйна Кирил Буданов.

" Русия не може да спре тъкмо в този момент, тъй като това единствено ще форсира нейното делене и заличаване. Русия се е закарала в задънена улица, в действителност е допустимо да се излезе от нея, само че това автоматизирано значи трансфер на власт “, споделя още Буданов, представен от " Униан ".

Според него към този момент текат избрани подготвителни процеси за отстраняването на Путин от власт.

" Има съревнование, няма един претендент за правоприемник, има няколко. Някои от тях са изтекли в медиите, други не ", сподели шефът на разузнаването.

Буданов счита, че предаването на властта може да има позитивни последствия за Украйна при избрани условия.

" Това ще даде плюс на Украйна единствено в един случай - в случай че одобряват тази парадигма на разбиране на света, те желаят да се трансформират. Това е първото изискване. Второто е, че ние ясно ще създадем заключения какво се е случило през всичките тези години и ние ще изградим живота си вярно. Във всичко останало това няма да промени нищо ", сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР