Русия се усъмни в обявената от американския президент Доналд Тръмп

...
Русия се усъмни в обявената от американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Русия се усъмни в ликвидирането на лидера на ИДИЛ

Русия се усъмни в оповестената от американския президент Доналд Тръмп информация за ликвидирането на водача на „ Ислямска страна “ Абу Бакр ал Багдади, оповестяват международните организации, представени от БНР.

``
реклама

От съветското министерство на защитата обявиха, че не разполагат с достоверна информация за американска интервенция по унищожаването на Ал Багдади в провинция Идлиб.

Говорителят на военното ведомство Игор Конашенков беше безапелационен, че през последните дни не са регистрирани никакви въздушни удари на Съединените щати или на по този начин наречената „ интернационална коалиция “ в зоната за деесклалация в провинция Идлиб.

Според него е малко евентуално Ал Багдади да се е укривал в регион, следен напълно от враждебната по отношение на „ Ислямска страна “ формация „ Джебхат ан Нусра “, известна като „ сирийската Ал Кайда “. По думите му изказванията за местонахождението на Ал Багдади изискват обособени директни доказателства от страна на Съединените щати и на другите участници в интервенцията.

„ След окончателния погром на „ Ислямска страна “ от сирийската държавна войска с поддръжката на съветските въздушно-космически сили при започване на 2018г. следващата гибел на Абу Бакр ал Багдади няма никакво значение за оперативната конюнктура в Сирия “, уточни в изводи Конашенков.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР