Русия се опитва да унищожи не само суверенна Украйна, но

...
Русия се опитва да унищожи не само суверенна Украйна, но
Коментари Харесай

Зеленски: Русия е сериозна заплаха за европейския начин на живот

Русия се пробва да унищожи освен суверенна Украйна, само че и европейския " метод на живот ". С тези думи президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна към Европейския парламент по време на изключителна пленарна сесия в Брюксел. Зеленски дойде по-рано през днешния ден в белгийската столица дружно с президента Макрон от Париж, с цел да произнесе тирада преди срещата на върха на Европейски Съюз

В обръщението си към евродепутатите той очерта по какъв начин вижда Европа като континент, построен върху правила, полезности, тъждество и правдивост и място, където Украйна е твърдо вкъщи си. Кремъл, въпреки това, прави всичко допустимо, с цел да унищожи европейските полезности, сподели президентът Зеленски, наблягайки, че Украйна се бори за и пази Европа от тази антиевропейска мощ. 

" Знаем, че се борите освен за вашите полезности, само че и за нашите. Украйна е Европа и бъдещето на вашата нация е в Европейския съюз. Европейски Съюз би трябвало да даде на Украйна " най-бързия вероятен развой на присъединение "  и, като последваща стъпка, да обезпечи ракети с отдалечен обхват на деяние и самолети, нужни за отбрана на свободата, която прекалено много хора са приели за даденост ", посочи председателят на Европейския парламент Роберта Мецола пред Зеленски при откриването на сесията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР