Русия се намира в поредната циклична крайна фаза срещу т.нар.

...
Русия се намира в поредната циклична крайна фаза срещу т.нар.
Коментари Харесай

Захарова: Живеем в измислен свят от Западните медии

Русия се намира в следващата циклична последна фаза против така наречен Колективен Запад, които се случват переодично там.

Официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова назова първата страница на италианския вестник Stampa образец за необикновен цинизъм, откакто изданието показа фотография на жителите на Донецк, убити след удара на ракетата „ Точка-У “ като фотография от Киев, съобщи ТАСС, цитира Днес.бг.

Ракетна офанзива против центъра на Донецк беше осъществена следобяд на 14 март. В резултат на нещастието починаха 21 души, а десетки бяха ранени. ДНР заяви, че силите за противовъздушна защита са прехванали ракетата " Точка-У ", изстреляна от украинската страна, само че нейните фрагменти са паднали върху цивилни.

Захарова означи, че изброяването на имената на вестници, възпроизвеждащи дезинформация, „ ще отнеме през целия ден “.

„ Има образци за необикновен цинизъм, които не могат да останат незабелязани. La Stampa излезе със фотография от Донецк на първа страница. Спасители, тела, хора в тъга, следи от опустошения. Всичко това са следствията от обстрела, осъществен от Въоръжените сили на Украйна в ДНР, употребяващи тактическа ракетна система " Точка-У ". Надписът на първа страница на вестника гласи следното: " ТКиев е застрашен с финален взлом. " Сякаш телата на жертвите бяха в Киев, а не в Донецк “, написа Захарова в канала си в Телеграм.

Тя добави, че " този фалшификат е индикативен ". Според представителя на Министерството на външните работи „ ние сме принудени да живеем в подобен свят, фиктивен от западните медии ” дълги години. Целият брой на вестника, акцентира тя, " има още по-ярко и кърваво заглавие: Кланица ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР