Русия се готви за епидемията от холера в регионите, граничещи

...
Русия се готви за епидемията от холера в регионите, граничещи
Коментари Харесай

Eпидемия от холера заплашва Русия в региони, граничещи с Украйна

Русия се готви за епидемията от холера в районите, граничещи с Украйна. Това оповестиха от Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата.

Главният държавен хигиеничен доктор на Русия Анна Попова е подписала заповед „ За спомагателните ограничения за предварителна защита на холерата “, заяви украинското разузнаване.

До 15 май ръководителите на териториалните служби на Роспотребнадзор са инструктирани да приготвят лаборатории за проучване на холера, както и да засилят контрола върху комерсиалните обекти и местата с доста хора и да осведомят хората за ограниченията за предварителна защита на заболяванията. До 1 юни Русия би трябвало да обезпечи готовността на лечебните заведения за осъществяване на противоепидемични ограничения и да изготви пресмятане за доставките на нужните медикаменти.

В края на май-началото на юни съветското държавно управление може да прибегне до провокации в граничните региони с Украйна, счита още разузнаването.

На 11 април полк " Азов " заяви, че съветските военни са употребявали против украинските военни и цивилни в Мариупол отровно вещество с незнаен генезис.

Към момента информацията не е доказана от самостоятелни източници./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР