Русия се готви да използва химически оръжия в Украйна. Това

...
Русия се готви да използва химически оръжия в Украйна. Това
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: вижте в какво Русия обвинява другите и чакайте това от нея самата

Русия се готви да употребява химически оръжия в Украйна. Това съобщи през днешния ден президентът в Киев Зеленски, а думите ми бяха доказани от разузнаванията на Съединени американски щати и Англия. И всичко това - до момента в който Русия се пази... неуместно. А и не е като да не са правили такива " пакости " и преди. В Сирия.

Може би най-лошата вест през днешния ден в дълготраен проект - иранската нуклеарна договорка бе провалена. Познайте от кого от три пъти...

Русия изпраща " доброволци " в Украйна в опит да завладее, най-сетне, Киев. Тънкият миг е, че тези доброволци са сирийци, чието държавно управление " непринудено " е свръхзависимо от Москва.

" Хубава си, моя горо ", само че и разцепваш обединения. Поне такова е ситуацията в България, поради твърдата увереност на някогашния началник на горските Дунчев, че Българска социалистическа партия не може просто да поставя свои хора по места, а те би трябвало и да... са специалисти??

И най-после едно неособено прогресивно деяние от другояче политкоректният " Фесйбук " - краткотрайно правилото, което не разрешава апели за принуждение в обществените мрежи, ще бъде отчасти анулирано за някои консуматори. А по-точно - всички в Украйна, Полша и Русия...
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР