Русия се е възползвала от политиката на санкции на САЩ,

...
Русия се е възползвала от политиката на санкции на САЩ,
Коментари Харесай

Русия се възползва от политиката на санкции на САЩ

Русия се е възползвала от политиката на наказания на Съединени американски щати, увеличавайки износа на недопечен петрол за Съединени американски щати. Това написа немското издание Die Welt.

Въпреки че Вашингтон наложи наказания против Москва, американските ограничаващи ограничения против други страни, като Иран и Венецуела, са способствали за увеличението на физическия експорт на съветски недопечен петрол, показва изданието.

Вестникът цитира данни на Агенцията за енергийна информация към Министерството на енергетиката на Съединени американски щати, съгласно която Русия през октомври предходната година е станала вторият максимален снабдител на петролни артикули в Съединени американски щати след Канада, задминавайки Мексико.

Същевременно равнището на доставките на петролни артикули през ноември сложи исторически връх, надхвърляйки миналогодишното равнище с два и половина пъти и възлиза на 19,2 милиона барела, прецизира Die Welt.

Доставките на съветските петролни предприятия в чужбина, отбелязва изданието, са се нараснали освен в Съединени американски щати, само че и в Европа. По данни на съветските митници износът на петрол през първите 11 месеца на предходната година се нараснал с 3,8 %.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР