Русия се бори срещу умиращия свят за свещената за нея

...
Русия се бори срещу умиращия свят за свещената за нея
Коментари Харесай

Медведев: Русия се бори за своята земя и своя народ, нейната кауза е справедлива и тя ще победи

Русия се бори против " умиращия свят " за свещената за нея земя и хората, живеещи на нея, нейните оръжия са истината. Това написа в петък в своя канал в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев във връзка Деня на националното единение, отбелязван на 4 ноември.



„ За какво се борим? Русия е голяма и богата страна. Ние не се нуждаем от непознати територии, имаме всичко в обилие. Но има наша земя, която е свята за нас, на която са живели нашите предшественици и, на която нашият народ живее през днешния ден. И която няма да я дадем на никого. Ние пазиме нашия народ. Ние се борим за целия наш народ, за нашата земя, за нашата хилядолетна история ", сподели Медведев.

„ Ние се борим против тези, които ни ненавиждат, които не разрешават нашия език, нашите полезности и даже нашата религия, които насаждат ненавист към историята на Отечеството. Днес част от умиращия свят е против нас. Те нямат религия и идеали, като се изключи измислените от тях неприлични привички и стандартите на двумислие, които постановат, които отхвърлят ​​морала, даден на естествените хора. Затова, въстанавайки против тях, ние придобихме свещена мощ ", съобщи още Медведев.

„ Имаме способността да изпратим всички врагове в огнения пъкъл, само че това не е наша задача. Нашето оръжие е истината. Затова нашата идея е обективна. Затова успеха ще бъде наша! Весели празници! ", разяснява заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР