Русия съобщи за пробив в борбата с коронавируса - президентът

...
Русия съобщи за пробив в борбата с коронавируса - президентът
Коментари Харесай

Какво знае светът за дъщерите на Путин?

Русия заяви за пробив в битката с ковид - президентът Путин съобщи, че страната му е записала първата в света ваксина против COVID-19.

Руският държавен глава показа, че персонално една от дъщерите му е тествала върху себе си имунизацията и се усеща добре.

Всъщност Путин в никакъв случай не приказва за фамилията си, а когато обществено разяснява развода си с Людмила Александровна Путина, това се смята за "почивка от тематиките табу ", написа немското издание "Билд ", предава Bulgaria ON AIR.

Какво в действителност се знае за дъщерите на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През?

Екатерина Владимировна Тихонова

По-малката щерка на съветския президент - Екатерина Владимировна Тихонова, е родена на 31 август 1986 година в Дрезден. По това време Путин работи за тайните служби на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). След връщането си в Русия, Екатерина посещава немско учебно заведение в Москва от 1996 година Според формалната версия през 2003 година тя стартира за учи японистика и ориенталски науки в Санкт Петербург. След това се връща назад в Москва, където също следва в университет. Мнозина обаче считат, че тази информация е публикувана единствено с цел да се отклони вниманието от действителното местоположение на Екатерина.

През 2014 година тя се омъжи за извънредно богатия Кирил Шамалов, който е наследник на Николай Шамалов - непосредствен другар на Путин. Екатерина и Кирил се разделят през 2014 година, тогава завършва и кариерата му като стопански консултант на Кремъл.

Екатерина е шеф на високотехнологичния план "Innopraktika ", чийто хипотетичен бюджет възлиза на 1,7 милиарда $. Освен това тя е запалена танцьорка и вицепрезидент на Световната рокендрол конфедерация. Екатерина печели сребърен орден на Руското състезание през 2014 година

Мария Воронцова/Фаасен

По-голямата сестра на Катерина - Мария, е родена на 28 април 1985 година в Санкт Петербург - малко преди преместването на Путин в Германска демократична република. Също като сестра си, тя посещава немско учебно заведение.

Тя носи семейството на холандския си брачен партньор - Йорит Йоост Фаасен. Мария съумява да се пази от медиите още по-добре от сестра си и за нея няма съвсем никаква информация. Воронцова е следвала биология в Медицинския факултет на университета в Санкт Петербург. Оттогава тя работи в областта на биомедицината със специализация като ендокринолог.

Според източници, тя е съсобственик в компания, профилирана в нуклеарното лекуване на рака. Въз основа на здравната ѝ експертиза наподобява реалистично точно Мария да е дъщерята на Путин, която е тествала новата ваксина против ковид.

През юни 2017 година Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През удостовери, че има дъщери и внуци, които живеят в Москва и водят изцяло естествен живот. "Ако кажа възрастта и имената им, те незабавно ще бъдат разпознати и към този момент няма да бъдат оставени на мира ", показа съветският президент.

В общественото пространство има и непотвърдени клюки, че Путин има двама сина от гимнастичката Алина Кабаева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР