Русия сама ще разследва терористическа атака в концертната зала Крокус

...
Русия сама ще разследва терористическа атака в концертната зала Крокус
Коментари Харесай

Сергей Лавров заяви, че Русия няма нужда от западна помощ при разследването на атаката в „Крокус Сити хол“

Русия сама ще проверява терористическа офанзива в концертната зала „ Крокус Сити хол “ и няма потребност за това от западни страни, защото задачата им евентуално е разпространение на своя доктрина, а точно, че зад офанзивата стоят екстремистки организации а не Украйна, съобщи през вчерашния ден външният министър Сергей Лавров.

На 25 март президентът Владимир Путин съобщи, че проверяващите към този момент са наясно, че изпълнителите на терористическата офанзива са радикални ислямисти, само че се интересува повече от това кой стои зад тях. Според Путин офанзивата е обвързвана с Украйна, само че Европейски Съюз, Съединени американски щати и Франция още същия ден отхвърлиха тези обвинявания.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8353Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед539182Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед170681Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед32562Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед24811Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед539182Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед170681Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166767Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед134910Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130436Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов7003
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР