Русия рязко засили заплахите си срещу Финландия заради влизането на

...
Русия рязко засили заплахите си срещу Финландия заради влизането на
Коментари Харесай

Американски танкове ще са на стотина километра от Санкт Петербург, обкръжават го в случай на руска атака срещу НАТО

Русия внезапно ускори заканите си против Финландия поради влизането на скандинавската страна в НАТО след съветската непредизвикана експанзия в Украйна. Но Русия ще допусне огромна неточност, в случай че си мисли, че може да победи Финландия на фронта.
 
Политологът Михаил Шейтелман сподели пред телевизия FREEДОМ, че американските войски доста бързо могат да обкръжат втория по величина съветския град – Санкт Петербург, както и да отрежат руснаците от достъп до Балтийско море.
 
Финландия, като се изключи че се причисли към НАТО, подписа двустранен контракт за сигурност със Съединените щати, което значи достъп на американските войски до финландските военни бази. Това значи, че американската войска ще стои на стотина километра от Санкт Петербург.
 
" И защото американците получиха достъп до четири или пет финландски военни бази, танковете Abrams ще бъдат ситуирани покрай Санкт Петербург, вторият по величина град в Русия. Тези войски ще могат неотложно да отрежат руснаците от Балтийско море след началото на войната и в това време доста бързо да защитят балтийските страни ", сподели Михаил Шейтелман.
 
В същото време ще бъде отворен и втори фронт – от югозападна на Санкт Петербург посока, от балтийските страни, които също членуват в НАТО. Те по едно и също време ще нападат Петербург от двете страни и ще го обкръжат. От Естония, Латвия, Финландия. Затова в този момент в Русия се надигна нова вълна на експанзия против Финландия. Руснаците обаче изпитват огромен боязън от Финландия, в това число и поради случилото се през Втората международна война.
 
Както сподели министърът на защитата на Финландия, даже преди да се причислят към НАТО, те са основали няколко линии на защита против руснаците. Руската войска ще търси едва място някъде в друга посока, с цел да нападна НАТО.
 
Владимир Путин не се отхвърли от проекта си. Руската федерация съществува, с цел да заграби с военни средства всичко, което може да завладее, разяснява още Михаил Шейтелман.
 
Цел номер едно е възобновяване на Съюз на съветските социалистически републики в предходните му граници. Цел номер две е възобновяване на Руската империя, т.е. завземането на Финландия и Полша. Цел номер три е окупиране на всички страни от някогашния Варшавски контракт. Русия съществува от 33 години и съвсем постоянно е воювала и окупирала непознати територии.
 
" Превод: Факти.бг
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР