Русия разполага с достатъчно запаси, за да гарантира потребностите си.

...
Русия разполага с достатъчно запаси, за да гарантира потребностите си.
Коментари Харесай

Медведев: Русия няма да изнася храни за неприятелски държави

Русия разполага с задоволително ресурси, с цел да подсигурява потребностите си. Доставките за други страни са вероятни, само че единствено в случай че те са " другарски ".

Това написа в своя канал в Телеграм зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

" Разнообразните и вкусни съветски артикули са изцяло задоволителни за цялостното застраховане на нашите потребности ", съобщи още той, написа Българска телеграфна агенция.

По думите му управляващите ще продължат да оказват помощ на земеделските стопани. " Нашият приоритет е доставките на снабдяване за вътрешния пазар и контролът на цените. Ще продължим да оказваме помощ на стопаните ", написа политикът.

Медведев акцентира, че Русия ще търгува с снабдяване и аграрни артикули единствено с " другарски " страни. " Ще снабдяване артикули единствено на нашите другари, които са доста, само че не са в Европа и Северна Америка. Ще продаваме против рубли или в националните им валути в съгласувани пропорции ", показва той и добавя: " Няма да снабдяване наши артикули и селскостопанска продукция на нашите " неприятели ". А от тях няма и нищо да купуваме ".

По думите му въпреки и Русия да не купува доста артикули от Запада още от 2014 година неразрешеният лист може в допълнение да бъде уголемен.

Според Медведев доста страни по света зависят от продоволствените доставки от Русия, а това е " безшумно, само че ужасно оръжие ". По думите му през предходната година износът на съветска земеделска продукция е възлизал на 37 милиарда $ и е превишил по стойност износа на оръжие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР