Русия разкритикува днес изтеглянето на Вашингтон от Договора за ликвидиране

...
Русия разкритикува днес изтеглянето на Вашингтон от Договора за ликвидиране
Коментари Харесай

Москва определи като сериозна грешка изтеглянето на Вашингтон от Договора за ракетите със среден и малък обсег

Русия разкритикува през днешния ден изтеглянето на Вашингтон от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват, съобщи Франс прес. "Вашингтон позволи сериозна неточност ", съобщи в официално съобщение съветското външно министерство.

В официалното съобщение се акцентира, че Русия продължава да е подготвена за договаряния със Съединени американски щати за възобновяване на доверието и усилване на интернационалната сигурност, съобщи Българска телеграфна агенция.

Външното министерство прикани също по този начин Вашингтон да се откаже от наземното разполагане на ракети със междинен и дребен обхват.

"Призоваваме Съединени американски щати да се откажат от разполагането на създавани от тях наземни ракети със междинен и дребен обхват и да последват образеца на Русия в предприемането на всички нужни стъпки за гарантиране на световната непоклатимост и предсказуемост. В противоположен случай цялата отговорност за усилването на напрежението в света ще бъде на Вашингтон ", сподели съветското министерство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР