Русия пусна трейлър на The Challenge - първият игрален филм,

...
Русия пусна трейлър на The Challenge - първият игрален филм,
Коментари Харесай

Пускат игрален филм заснет в космоса

Русия пусна филмов откъс на " The Challenge " - първият игрален филм, сниман в космоса.

Той е сниман на към 400 км над Земята на Международната галактическа станция (МКС) през 2021 година - преди нахлуването в Украйна - и ще бъде пуснат на екран идващия месеца. Това е първият филм, в който актьорите и режисьорът са изведени в космоса за фотосите. Премиерата на кино лентата " Предизвикателство " ( " Вызов " ) на режисьора Клим Шипенко ще се състои на 12 април, а по кината в Русия ще излезе на 20 април, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

През 2020 година холивудската звезда Том Круз, дружно с режисьора Дъг Лиман, разкриха проектите си да пътуват до МКС, с цел да снимат игрален филм в съдействие със SpaceX на Илон Мъск и НАСА.

" The Challenge " споделя за жена кардиохирург на име Женя, която е част от екип лекари, изпратени да оперират космонавт (в ролята - действителният космонавт Олег Новицки), който губи схващане, до момента в който е на МКС. 

Пересилд и продуцентът-режисьор Клим Шипенко пътуват до МКС дружно с космонавта Антон Шкаплеров през октомври 2021 година и снимат кино лентата в продължение на 12 дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР