Русия проведе още един успешен тест на свръхзвуковата си ракета

...
Русия проведе още един успешен тест на свръхзвуковата си ракета
Коментари Харесай

Русия с пето успешно изпитание на свръхзвуковата ракета Циркон

Русия организира още един сполучлив тест на свръхзвуковата си ракета " Циркон ". Това са разкрили пред CNBC хора, осведомени с въпроса.

Това е петото тестване на ракетата от 2015 година насам. Ракетата за неведнъж потребление с корабно базиране, против която Съединени американски щати понастоящем нямат отбрана , ще бъде подготвена за потребление през 2022 година

 Руснаците изпитват новата свръхзвукова крилата ракета
Руснаците изпитват новата свръхзвукова крилата ракета " Циркон "

Скоростта на крилатата ракета се прави оценка на 5-6 маха

" Това, което виждаме с това съответно оръжие, е, че руснаците са го проектирали да има двойно предопределение , което значи, че може да се употребява против цел на сушата, както и против кораб в морето . Успешното тестване през предходната седмица сподели, че руснаците са съумели да реализират резистентен полет, достижение, което е от решаващо значение за създаването на свръхзвукови оръжия ", коментирал един от източниците пред CNBC.

Джеймс Актън, който е съдиректор на Програмата за нуклеарна политика във Фондация Карнеги за интернационален мир, обаче в отговор на сполучливото тестване разяснява, че разработките са " постоянно надценени ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР