Русия призна, че няма да приеме какъвто и да било

...
Русия призна, че няма да приеме какъвто и да било
Коментари Харесай

Лавров призна, че Русия няма да се съгласи на мир с Украйна, докато Киев не капитулира

Русия призна, че няма да одобри какъвто и да било кротичък проект с Украйна, до момента в който страната не капитулира.

Това стана ясно от думите на съветския външен министър Сергей Лавров, който влезе в спор с представителите на Съединени американски щати и поддръжниците на Украйна по време на среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

По време на диалозите Москва изключи опцията да одобри какъвто и да било кротичък проект, подкрепян от Киев и Запада, съобщи “Асошиейтед прес ”, представен от Българска телеграфна агенция.

Сергей Лавров повтори известната пропагандна теза на Кремъл, че Москва постоянно е подготвена да договаря за мир, само че не и в случай че мирните проекти са подкрепени от " западните господари " на Украйна.

" Всички тези формули са път за на никое място и колкото по-скоро Вашингтон, Лондон, Париж и Брюксел осъзнаят това, толкоз по-добре за Украйна и Запада ", сподели още той и предизвести, че техният " кръстоносен поход против Русия към този момент е основал нови, ясни, репутационни и екзистенциални опасности ".

Заместник-представителят на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Робърт Ууд отхвърли изказванията на Лавров като " просто откровена дезинформация " и напомни, че началото на войната беше сложено на 24 февруари 2022 година, когато Русия нахлу в Украйна.

Той добави, че съветският президент Владимир Путин удължава спора " с едноличен блян към изтриване на Украйна и покоряване на нейния народ ".

" Империалистическите замисли на Русия са явни " и " единственото решение за Русия е нищо друго, с изключение на капитулация - цялостна капитулация от страна на Украйна, а това просто не е задоволително за интернационалната общественост ", добави Ууд.

Заместник-представителят на Съединени американски щати в Организация на обединените нации напомни, че войната може да завърши още на следващия ден, в случай че Москва изтегли стотиците хиляди свои бойци от интернационално приетата територия на Украйна.

Преди дни в канала си в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев също написа, че Русия няма желание да се помирява с обстоятелството на съществуването на самостоятелна страна на " нейните исторически територии, затова самото битие на Украйна е смъртоносно рисково за украинците, " заключи той.

" Каквито и документи за сигурност да подписва Западът с марионетния киевски режим ", има 100% възможност за нов спор “, написа някогашният съветски президент на 17 януари.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР