Русия приключи с доставките на Китай на зенитни ракети С-400,

...
Русия приключи с доставките на Китай на зенитни ракети С-400,
Коментари Харесай

Русия достави на Китай ракети С-400

Русия завърши с доставките на Китай на зенитни ракети С-400, с които да бъде окомплектован един полк, откакто в Поднебесната империя дойде третият транспортен съд със спомагателно съоръжение. Китайската страна ще стартира в края на май да приема системите за Противовъздушна отбрана, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
" Последната партида военно съоръжение за първия полкови комплект С-400 неотдавна беше доставена от с транспортен транспортен съд от пристанището Уст-Луга в района на Ленинград в Китай ", заяви осведомен източник.
По-рано полкови комплект C-400 беше изпратен в Китай с три кораба обаче през януари един от тях попадна в мощна стихия в Ламанша и помощното съоръжение на борда му бе развалено. Поради това товарът бил върнат, с цел да се ремонтират развалените детайли. В началото на април стана известно, че първите два кораба с главната част оборудването за ракетния полк са пристигнали в Китай.
С идването и на третия транспортен съд Китай към този момент разполага с изцяло окомплектован откъм оръжие ракетен полк, екипиран със С-400. Предаването на бойната техника от съветските експерти на китайските им сътрудници ще стартира в края на май и ще продължи към два месеца.
За подписан контракт сред Москва и Пекин за доставката на С-400 стана известно през ноември 2014 година Тогава Китай стана първата непозната страна, поръчала С-400, която би трябвало да получи комплект за два ракетни полка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР