Русия прекрати данъчните спогодби с БългарияРусия прекрати действието на Спогодбата

...
Русия прекрати данъчните спогодби с БългарияРусия прекрати действието на Спогодбата
Коментари Харесай

Вечерни новини: Русия прекрати данъчните спогодби с България; Българското небе е сред най-натоварените

Русия приключи данъчните спогодби с България
Русия приключи действието на Спогодбата за отбягване на двойно данъчно облагане с България и аналогични документи с куп други страни. Това се случва с формален декрет на президента Владимир Путин с аргумента, че това са „ вражески “ страни.
Българското небе е 8-ото най-натоварено в Европа
Държавно дружество „ Ръководство на въздушното придвижване “ (ДП РВД – BULATSA) регистрира връх на обслужените полети във въздушното пространство на България, излиза наяве от обява на интернет страницата. Това пък е и самобитен сигнал, че въздушният трафик се възвръща от пандемията.
Предложение на МФ: Акционери да могат да апелират лишен банков лиценз
Акционерите в банка в България, които имат над 5% от капитала на финансовата институция, ще имат право да апелират вероятно решение на съда за разкриване на произвеждане по неплатежоспособност. По закон такава процедура се открива при лишаване на лиценза от Българската национална банка и може да бъде обжалвана единствено от квесторите или краткотрайните синдици на банката.
Европейска комисия утвърди държавната помощ за разширението на „ Чирен “
Европейската комисия утвърди държавна помощ на стойност 16 млн. евро за разширението на газохранилището в Чирен. От Европейската комисия оповестиха, че мярката е утвърдена според разпоредбите на Европейския съюз.
Италианското държавно управление полза с 40% свъхпечалбите на банките
Италианските банкови акции претърпяха тежък удар във вторник сутринта, откакто държавното управление утвърди 40% налог върху свръхпечалбите на кредиторите през 2023 година
PayPal пуска личен стейбълкойн, привързан с $
PayPal пуска собствен личен стабилкойн в опит да се възползва от възходящия капацитет на потребителските заплащания, който имат цифровите токени, подкрепени с щатски долари. Стабилната монета PayPal USD (PYUSD) е напълно обезпечена с щатски $.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР