Русия прехвърля модерни многофункционални изтребители Су-35С на летищата в Беларус

...
Русия прехвърля модерни многофункционални изтребители Су-35С на летищата в Беларус
Коментари Харесай

Русия праща най-новите изтребители Су-35 в Беларус

Русия трансферира съвременни многофункционални изтребители Су-35С на летищата в Беларус по отношение на оповестените военни учения в средата на февруари, заяви съветското министерство на защитата.

След идването си в Беларус изтребителите ще поемат бойно дежурство като част от тестване за действието на единната система за противовъздушна защита на двете страни.

Тестът на военните сили ще се организира на два стадия. На първия стадий, до 9 февруари, те ще се предислоцират и ще провеждат защитата и защитата на значими държавни и военни уреди и на въздушната граница.

На втория стадий, от 10 до 20 февруари, ще се проведат взаимни учения „ Съюзническа решителност – 2022 “, в границите на които ще се отработят задания за отбиване на външна експанзия и за противопоставяне на тероризма.

Броят на военния личен състав и оборудването, участващи в ученията, не надвишава параметрите, нотифицирани от Виенския документ от 2011 година, показват от съветското военно министерство

Руският изтребител Су-35С принадлежи към поколението, условно наречено " 4 ++ ", което значи, че характерностите му са доста близки до 5-то потомство, отстъпвайки единствено по стелт технологията и някои радарни благоприятни условия.

Част от опциите на изтребителя включват: нанасяне на предпазен удар против въздушен зложелател, в това число незабележим; офанзива против наземни или морски цели, без да навлиза в зоната на противовъздушната отбрана; присъединяване в групови дейности против наземни и въздушни цели; осъществяване на полети на ниска надморска височина, заобикаляйки препятствия; разкриване на типови наземни и въздушни цели на разстояние до 200 км, както и на огромни въздушни цели при увеличение на изображението на разстояние до 400 км.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР