Русия предупреди Запада, че всеки опит да се използват замразени

...
Русия предупреди Запада, че всеки опит да се използват замразени
Коментари Харесай

Русия предупреди Запада да не се използват нейни замразени активи за финансиране на Украйна

Русия предизвести Запада, че всеки опит да се употребяват замразени съветски активи като поръчителство за финансиране на Украйна, ще бъде противозаконен и ще подкопае цялата международна икономическа система.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12565
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява информацията на Блумбърг, че страните от Г-7 обмислят потреблението на замразени съветски активи като поръчителство за набиране на средства за Украйна.

Ако бъдат взети, такива решения ще бъдат изцяло противозаконни. Ще има дълги правосъдни вероятности - за доста десетилетия и за тези, които ги вземат, и за тези, които ги осъществят, предизвести Песков.

" Разбира се, че Руската федерация ще оспорва такива решения. Ние ще пазиме ползите си. Ще пазиме активите си, замразени нелегално. Посегателството върху непозната благосъстоятелност подкопава основите на цялата икономическа система, в това число на тези, които ще осъществят сходни решения ".

Убедени сме, че и вземащите решения схващат неизбежните последици. Ще следим доста деликатно протичащото се, добави Дмитрий Песков.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР