Русия предупреди за експлозивно разпространение в страната на варианта Делта

...
Русия предупреди за експлозивно разпространение в страната на варианта Делта
Коментари Харесай

Русия: Делта варианта на коронавируса си разпространява експлозивно

Русия предизвести за " избухливо " разпространяване в страната на разновидността " Делта " на ковид, като влошаващо ситуацията събитие е бавната имунизационна акция, водеща до бързо възходящ брой на инфектираните и умрелите от COVID-19, осведоми " Франс прес ".

Изтъквайки увеличение на инфектираните с ковид във всички съветски райони, вицепремиерът Татяна Голикова прикани за по-строги ограничаващи ограничения и ускорение на имунизациите.
 Проф. Мариана Мурджева: Не съм оптимист, че делта разновидността на ковид ще ни отмине Проф. Мариана Мурджева: Не съм оптимист, че делта разновидността на ковид ще ни отмине
" Изумителен е фактът, че при съществуване на четири ваксини в България, и то в задоволителни количества, и при разяснителната акция доста от...

" Миналата седмица смъртността, обвързвана с COVID-19, се усили с 21,3% спрямо предходните месеци ", означи Голикова, откакто страната записва и стотици умряли всеки ден.

" Ситуацията стана избухлива ", акцентира от своя страна кметът на Москва Сергей Собянин, който пое водеща роля в отговора на Русия на пандемията.

Той посочи, че през последните две седмици в съветската столица, епицентърът на болестта в страната, са регистрирани повече от 50 000 новозаразени, наричайки го пик на пандемията.

Силно заразният вид " Делта, който се появи за първи път в Индия, съставлява близо 90% от новите случаи в Москва, уточни Собянин и акцентира, че градът разполага с 20 000 кревати за пациенти с ковид, повече от половината от които са заети.
 Вариантът Делта се трансформира в доминантен в международен мащаб Вариантът Делта се трансформира в доминантен в международен мащаб
Силно заразният вид на ковид - Делта, се популяризира допълнително от 80 страни и продължава да мутира. Това го трансформира в дом...

Руските управляващи ускориха ограниченията, с цел да насърчат популацията, съмнително към коронавирусните ваксини, да се ваксинира.

Миналата седмица Собянин разгласи за 60 % от чиновниците в бранша на услугите до 15 август.

Градът също по този начин вкара анти-Covid пропуск за вечеряне в ресторант от 28 юни, допускащ единствено на жителите, които са били имунизирани, заболели през последните шест месеца или могат да показват неотдавнашен негативен PCR тест, да се хранят на публични места.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР