Русия предупреди САЩ за точките на невъзвратност, след които е

...
Русия предупреди САЩ за точките на невъзвратност, след които е
Коментари Харесай

МВнР на РФ: САЩ са предупредени за възможен разрив на дипломатическите отношения

Русия предизвести Съединени американски щати за точките на невъзвратност, след които е допустимо спиране на дипломатическите връзки. Това съобщи пред ТАСС шефът на отдела за Северна Америка на съветското външно министерство Александър Дарчиев.

Дипломатът беше запитан дали се обмисля опцията за намаление на дипломатическите връзки сред Москва и Вашингтон. „ Не бих желал да влизам в хипотетични полемики кое е допустимо и кое не в сегашната турбулентна обстановка, когато западняците, отпред със Съединени американски щати, погазиха интернационалното право и безспорните табута в дипломатическата процедура “, сподели Дарчиев.

Черният списък„ В този подтекст ще загатна законодателната самодейност, която в този момент се разисква в Конгреса, за оповестяване на Русия за „ страна спонсор на тероризма “. Ако тя бъде приложена, това ще значи, че Вашингтон е минал точката, от която няма връщане обратно с най-сериозните съпътстващи вреди за двустранните дипломатически връзки, до намаление на равнището им и даже прекратяването им. Американската страна е предизвестена ", акцентира шефът на отдела на Министерство на външните работи.

Черният лист

Списъкът на спонсорите на тероризма може да включва страни, които съгласно Вашингтон " неведнъж са подкрепяли актове на интернационален тероризъм ". Американската администрация има необятни пълномощия във връзка с налагането на наказания против лицата от листата. Министерството на финансите на Съединени американски щати може да предприеме дейности и против тези юридически и физически лица, както и страни, които търгуват с страните от листата.

Включването на страна в листата може да има обилни последствия за по-нататъшни ограничаващи ограничения. От 1979 година администрацията на Съединени американски щати е добавила единствено дребен брой страни към листата си и става въпрос за „ страни - изгнаници, „ в които ползите на Съединени американски щати са лимитирани “, изясни по-рано The Washington Post. Към момента описът включва Иран, Северна Корея, Куба и Сирия.

На 27 юли Сенатът на Съединени американски щати одобри резолюция, призоваваща Държавния департамент да признае Русия за страна - спонсор на тероризма. В документа като причина за съответното решение се назовават събитията в Чечня, Грузия, Сирия и Украйна. По-рано Киев се обърна към Вашингтон да включи Русия в листата. На 28 юли група конгресмени от двете партии оповестиха желанието си да внесат сходен документ в Камарата на представителите.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР