Русия представлява най-сериозната непосредствена заплаха за Великобритания в киберпространството, а

...
Русия представлява най-сериозната непосредствена заплаха за Великобритания в киберпространството, а
Коментари Харесай

Британският център за киберсигурност: Русия е най-сериозната заплаха

Русия съставлява най-сериозната непосредствена опасност за Англия в киберпространството, а упоритостите на Китай да господства в редица нови технологии ще трансформират през 21-ви век света, в който живеем, съобщи директорката на английски център за киберсигурност, представена от Ройтерс.

" В киберсигурността, както и в други области на сигурността, Русия съставлява най-сериозната и непосредствена опасност за Англия ", сподели основната изпълнителна директорка на Националния център за киберсигурност (NCSC) Линди Камерън.

" Трябва да сме наясно с упоритостите на Китай в софтуерното развиване ", съобщи Камерън, някогашна служителка в министерството за Северна Ирландия. " Китай ще промени света, в който живеем по доста по-фундаментален метод, в сравнение с Русия ", добави тя.

Камерън предизвести да не се изпада в блаженство и сподели, че изпълнителните шефове на фирмите би трябвало да отделят повече внимание на киберсигурността.

" Киберсигурността към момента не се приема толкоз на съществено, колкото би трябвало, и просто не е станала част от мисленето на хората, които вземат решения в фирмите ", сподели тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР